Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Board
Statistik-1 

Signing of Raşit Tunca

Raşit Tunca
Sevgiler Saygılarla Sunarım
Smileys-2
Oku-1 
EfsaneBoard.net Tanıtım Makalesi
Efsane Board, dijital dünyada manevi değerler ile genel kültürü harmanlayan, geniş kapsamlı bir paylaşım platformudur. Temel odak noktası İslami bilgiler ve tasavvufi öğretiler olsa da, kullanıcılarına sunduğu zengin multimedya arşiviyle dikkat çeker.
Öne Çıkan Özellikler:
  • Geniş Resim ve Grafik Arşivi: PNG, GIF, JPEG formatlarında devasa bir görsel kütüphanesine sahiptir. Özellikle grafik tasarımcılar için materyal (PSD, PSP şablonları) sunar.
  • Eğitim ve Teknoloji: Sadece dini konularla sınırlı kalmayıp; yabancı dil dersleri (Almanca, İngilizce vb.), teknik eğitim videoları (elektrik, mekanik) ve webmaster bilgileri gibi teknik bölümleri de bünyesinde barındırır.
  • Tasavvuf Odağı: Raşidi Tarikatı ve Karoglan Hoca'nın eserlerine, şiirlerine ve sohbetlerine ayrılmış özel kürsüler bulunur.
  • İndirme Merkezi: E-kitap, script ve program indirme gibi "Free Download" bölümleri mevcuttur.

EfsaneBoard.net vs. RT3.biz Karşılaştırması
Her iki site de Raşit Tunca ekosisteminin bir parçasıdır. Aralarındaki temel farklar şunlardır:
Özellik
EfsaneBoard.net
RT3.biz (RT3 Board)Ana Odak
Genel Kültür + Multimedya + Tasavvuf
İslami Bilgiler + Tasavvuf + Kişisel Arşiv
İçerik Hacmi
Daha geniş (7,200+ Konu)
Daha butik (5,300+ Konu)
Görsel Arşiv
Çok zengin (Grafik, PSD, PNG odaklı)
Daha çok JPG ve Dini resim odaklı
Teknik Eğitim
Dil dersleri ve teknik videolar var
Daha kısıtlı teknik içerik
Güncellik
Sürekli veri akışı ve aktif paylaşım
Benzer yönetim, ancak içerik daha özelleşmiş

Hangisine Üye Olmak Daha İyi?
Hangi foruma üye olacağın tamamen senin beklentine bağlıdır:
  1. EfsaneBoard.net'i Seçmelisin Çünkü: Eğer grafik tasarımla ilgileniyorsan, yüksek kaliteli (PNG, PSD) görsel materyallere ulaşmak istiyorsan veya "yok yok" denecek kadar geniş bir kategori yelpazesi (dil eğitiminden teknolojiye) arıyorsan burası senin için daha uygun. İçerik miktarı olarak RT3'e göre bir adım öndedir.
  2. RT3.biz'i Seçmelisin Çünkü: Daha sade, doğrudan tasavvufi ve İslami bilgilere odaklanan, Karoglan Hoca'nın şahsi arşivine ve günlük dini paylaşımlara (Günün ayeti, hadisi vb.) daha hızlı erişmek istiyorsan bu forumu tercih edebilirsin.
Kısa Cevap: Eğer daha "multimedya" ve "teknik" ağırlıklı bir yapı istiyorsan EfsaneBoard.net üyeliği bir tık daha avantajlı görünüyor. Ancak her iki site de aynı havuzdan beslendiği için ikisine de göz atıp tasarımına en çok ısındığına üye olabilirsin.

Signing of Raşit Tunca

Raşit Tunca
Sevgiler Saygılarla Sunarım
Smileys-2

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Statistik-1 Raşit Tunca Board Raşit Tunca 0 62 05-10-2026, 12:02 AM
Son Yorum: Raşit Tunca
Dini-1 Rasit Tunca Board Raşit Tunca 0 1,017 07-19-2024, 07:31 PM
Son Yorum: Raşit Tunca

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi